Yhteystiedot

info@muusikkoyrittajat.fi

Uutiset

9.4.2017Muusikkoyrittäjien kanta muusikoiden lentomatkustamisen ongelmatilanteisiinLue lisää »7.4.2017Vuosikertomus 2016 on julkaistuLue lisää »19.2.2017Uutiskirje 1/2017 lähtenyt jäsenilleLue lisää »

Liity jäseneksi

Muusikoiden joukossa on kasvava ryhmä yrittäjiä, joilla ei aikaisemmin ole ollut asianmukaista edunvalvontajärjestöä. Suomen Muusikkoyrittäjät ry:n tehtävänä on yhdistää yrittäjinä toimivia esiintyviä taiteilijoita tarjoamalla heille tietoa yrittäjyydestä, ottamalla aktiivisesti kantaa muusikkoyrittäjyyteen liittyviin epäkohtiin, ja pyrkimällä turvaamaan esiintyvien taiteilijoiden liiketoiminnalliset toimintaedellytykset.

Ns. Kouvolan päätöksen jälkeen eräät alan toimijat eivät enää ole suostuneet ostamaan muusikoiden yritysten palveluja, sekä eräät palkkionvälityspalvelut eivät ole suostuneet maksamaan muusikoiden yritysten lähettämiä laskuja. Suomen Muusikkoyrittäjät ry tulee ottamaan tähän kantaa jakamalla kyseisille toimijoille tietoa oikeista menettelytavoista, tiedottamalla jäsenilleen ongelmatilanteista, sekä pyrkimällä vaikuttamaan verottajan ohjeistuksen uudistamiseen ja yhdenmukaistamiseen.

Yhteistyöllä voimme parhaalla tavalla vaikuttaa alan toimintamalleihin, alan arvostukseen ja tasavertaiseen kohteluun suhteessa muihin aloihin.

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä esiintyvän taiteilijan yritys. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Jäsenmaksu vuodelle 2017 on 50 euroa per yrityksen osakas ja se on vähennyskelpoinen yrityksesi verotuksessa. Jäsenyys astuu voimaan maksettuasi jäsenmaksun.

Esimerkki 1

Jos sinulla on toiminimi, on jäsenmaksusi 50 euroa.

Esimerkki 2

Kun yhdistyksen jäseneksi liittyy osakeyhtiö, jolla on kolme osakasta, on jäsenmaksu 50 euroa vuodessa kultakin yhtiön osakkaalta. Tässä tapauksessa yhteensä 150 euroa.

Täytä alla oleva liittymiskaavake huolellisesti ja paina lopuksi "lähetä lomake"-painiketta. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian käsiteltyämme liittymiskaavakkeen.

Oma nimesi*
Asema yrityksessä*
Yrityksesi nimi*
Osoite*
Postinumero ja -toimipaikka*
Yrityksesi Y-tunnus*
Osakkaiden määrä (toiminimiyrittäjä=1)*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Yrityksesi kotisivut (valinnainen)
En halua että yritykseni kotisivut näkyvät Jäsenyritykset-sivulla
Lisätietoja